Pagini credite de nevoi personale

creditprime.ro

Credite rapide

Se spune ca in viata nu trebuie sa alergi dupa bani, caci ei sunt peste tot in jurul nostru si, de cele mai multe ori trec pur si simplu pe langa noi. Solutia e sa ne asezam in calea lor! Si sa ne deschidem buzunarele. 

Simplu de zis, dar un pic mai dificil de realizat. Primul pas ar fi sa fim atenti la oportunitatile care ni se deschid in fieacare clipa. Apoi sa ne facem curaj sa demaram si sa perseveram.

Dar ce te faci ca, de multe ori, oportunitatea asupra careia te-ai oprit necesita o investitie, mai mica sau mai mare... Este clar ca trebuie sa faci cat mai rapid rost de bani. Sa vedem solutiile: te poti imprumuta de la rude ori prieteni, insa cu siguranta va trebui inainte sa ii convingi ca planul tau este unul foarte bun si ca le poti inapoia suma imprumutata. Dar, chiar si asa, e posibil ca ei, desi cred in ideea ta, sa nu aiba disponibila suma de care ai nevoie. O a doua varianta ar fi sa vinzi rapid anumite bunuri...insa pentru ca vanzarea sa se intample repede, pretul tau trebuie sa fie unul foarte atractiv pentru potentialii clienti, iar asta s-ar putea sa nu fie foarte avantajos pentru tine... Desigur, exista varianta eleganta sa apelezi la un imprumut bancar, dar si in acest caz ai de asteptat macar 2 saptamani pana primesti banii. Plus acte peste acte cerute pentru verificare, alergatura incoace si incolo dupa o multime de hartii.

Nu ar fi mai simplu sa faci un credit rapid la o institutie financiara nebancara (IFN)? Aceasta este o solutie buna de a obtine rapid banii de care ai nevoie. Nu trebuie decat sa sa suni la un numar de telefon si sa stabilesti o intalnire cu unul dintre consultantii IFN-ului. Acesta va veni direct la tine acasa pentru a te indruma. Sau, mai simplu, completezi un formular si vei fi contactat de un consultant in maxim 60 de minute.

Datorita faptului ca IFN-urile nu pot lua depozite de la populatie, BNR le permite sa ofere credite in conditii mult mai lejere. Trebuie doar sa ai intre 21 si 69 de ani, sa fii cetatean roman si domiciliul stabil intr-unul dintre orasele in care se ofera imprumuturi, sa ai o dovada a unui venit cert (fluturas de salariu sau cupon de pensie) si, eventual, un extras de cont de la orice banca din Romania. Venitul tau trebuie sa fie de minim 270 de lei sau 540 de lei pe familie, iar sumele pe care le poti obtine prin imprumut rapid sunt cuprinse intre 500 si 3500 de lei. Majoritatea IFN-urilor trimit banii direct la client acasa in maxim 48 de ore de la semnarea contractului, evident, daca imprumutul a fost aprobat. 


2 comentarii:

  1. Sunt de acord cu tine că este la fel de mult ca poate fi. Există mai multe organizații care spun un lucru și realitate altul. Acum am o foarte fidel birourilor de credit știu despre marginea drumurilor Din fericire Zaplo.ro, clienții obține beneficii nu acceptă niciuna dintre condițiile dificile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate mulțumesc domnului Anderson pentru că m-a ajutat cu profiturile mele și pentru că a făcut posibilă a cincea mea retragere. Sunt aici pentru a vă împărtăși o oportunitate uimitoare de schimbare a vieții. se numește opțiuni de tranzacționare Bitcoin / Forex. este o afacere foarte profitabilă, care vă poate câștiga până la 2.570 USD într-o săptămână dintr-o investiție inițială de doar 200 USD. Sunt dovada vie a acestei mari oportunități de afaceri. Dacă cineva este interesat să tranzacționeze cu bitcoin sau orice criptomonedă și dorește o tranzacție de succes fără a pierde, anunță-l pe domnul Anderson acum Whatsapp: (+447883246472)
    E-mail: tdameritrade077@gmail.com

    RăspundețiȘtergere