Pagini credite de nevoi personale

creditprime.ro

CREDIT DE NEVOI PERSONALE

Creditul de nevoi personale este de departe cel mai căutat produs de împrumut din România și depășește probabil ca popularitate toate celelalte tipuri la un loc.


După cum îi spune și numele, împrumutul de nevoi personale nu are constrângeri și banii pot fi utilizați în orice scop. Clientul nu trebuie să precizeze destinația sumei și nici să aducă documente justificative.

După perioada de glorie a creditelor doar cu buletinul, acestea au fost în final interzise de către Banca Națională a României. A urmat o perioadă în care obținerea unui împrumut era deosebit de dificilă, datorită condițiilor restrictive. Sistemul bancar a răspuns prin introducerea creditelor de consum, care au devenit rapid un succes de proporții.

CREDIT DE NEVOI PERSONALE
Inițial, aceste credite au fost gândite să fie doar o alternativă pe termen scurt pentru acoperirea unor cheltuieli curente. Clienții au fost atrași imediat de condițiile mai simple de acordare și numărul mic de acte necesare. Băncile au răspuns printr-o ofertă din ce în ce mai diversificată, iar sumele maxime și termenul de rambursare au crescut tot mai mult. Aceste produse au ajuns să fie comparabile cu împrumuturile dedicate din portofoliul bancar dar să poată fi accesate mult mai facil decât acestea. Prin urmare, creditele de nevoi personale sunt acum folosite foarte frecvent și pentru achiziția unei mașini sau în scopuri imobiliare, doar pentru că se acordă mult mai ușor decât produsele dedicate în acest scop.


Termenul acoperă o gamă largă de împrumuturi care pot avea caracteristici foarte diferite, singurul element comun fiind lipsa unei utilizări obligatorii a banilor. În acest articol, vom analiza în primul rând creditele de consum din portofoliul băncilor de tip clasic, care au cea mai importantă cotă de piață în momentul actual.

Trebuie menționat însă că orice produs oferit de o instituție financiară nebancară (IFN) este și el tot un împrumut de nevoi personale. Condițiile de acordare sunt în acest caz chiar mai simple decât la bănci și nu există nici o restricție de folosire a banilor. Produsele IFN sunt destinate în primul rând rezolvării unor situații de urgență și de regulă constau în sume mici pe termen scurt. Ele se acordă foarte ușor, chiar și celor refuzați de bănci, comoditatea lor le face cea mai bună opțiune atunci când termenii lor se potrivesc nevoilor tale. Gândește-te bine înainte de a lua o decizie, căci pentru perioade mai lungi, creditul bancar este mult mai ieftin și mai avantajos.

Dobânda unui credit de nevoi personale variază foarte mult în funcție de condițiile specifice, chiar și între două produse de la aceeași bancă. În medie, nivelul dobânzii se situează undeva la mijloc între creditele urgente și cele cu garanție.

CREDIT DE NEVOI PERSONALE
Toate instituțiile de credit din România sunt obligate să afișeze dobânda anuală efectivă (DAE), care include absolut toate costurile asociate unui produs pe durata unui an, inclusiv comisioanele și taxele. Comparația între două credite doar pe baza DAE nu este relevantă, cu excepția cazului când cele două au aceeași valoare și durată. În cazul creditelor rapide, DAE poate fi foarte mare, fără ca asta să ducă la costuri exorbitante datorită termenului scurt. Putem însă configura credite de nevoi personale cu termeni identici de la mai multe bănci, pentru a face o departajare corectă în funcție de costul lor real, există și site-uri care ne ajută să facem acest lucru.

Dobânda anuală practicată de bănci în acest moment variază în intervalul 6-17%, în funcție de mai mulți factori. Evident, produsele pe termen lung au costuri mai mici. Unele bănci te lasă să alegi între o dobândă fixă și una variabilă, care poate fi mai avantajoasă dar mai riscantă. Atenție, dobânda redusă cu care își fac băncile reclamă nu este reală, ea fiind valabilă doar în anumite condiții foarte restrictive (să ai deja salariul la banca respectivă, să închei și o asigurare de viață la ei, etc). Momentan, cel mai ieftin împrumut de nevoi personale este oferit de Idea Bank, un jucător nou pe piață care vine cu o ofertă promoțională, dar clasamentul celor mai ieftine produse se modifică permanent datorită concurenței tot mai agresive.

Suma și durata unui împrumut de nevoi personale variază de la o bancă la alta, tendința clară din ultimii ani fiind ca ambele să crească. Există și produse complet configurabile dar și unele cu valoare fixă, de regulă cele din urmă au condiții mai bune. Majoritatea ofertelor sunt în lei dar băncile au și credite de consum în euro, mai rar în alte devize.

Valoarea medie a unui credit de nevoi personale de la bancă este undeva între 2000 și 5000 de lei. Ca extreme, ele încep de la 1000 RON, plafonul maxim fiind în jurul sumei de 20000 EUR sau echivalentul în lei. Durata poate fi între 6 luni și 5 ani, iar ofertele fixe merg de obicei pe cifre rotunde (de exemplu, 10000 RON pe 3 ani).

Produsele de la IFN sunt mult mai flexibile, valoarea începe de la suma derizorie de 100 RON dar poate depăși 200000 RON, în timp ce perioada de rambursare poate fi stabilită la o sigură zi sau câțiva ani.

Condițiile de aprobare depind și ele de mărimea creditului, fiind în mod logic mai dure pentru sume mai mari. Putem identifica o serie de cerințe comune tuturor creditelor bancare: un act de identitate valabil, vârsta minimă de 18 ani împliniți (poate crește până la 25 de ani în unele cazuri), vârsta maximă (se învârte în jurul a cel mult 70 de ani în momentul maturizării creditului) și dovada unui venit permanent lunar, cum ar fi salariul sau pensia. Băncile te verifică și în baza de date a Biroului de Credit și te vor refuza dacă nu ai plătit la timp alte credite în trecut. În unele cazuri, pentru a primi un credit de nevoi personale este obligatoriu să aduci o adeverință de salariu.

Mai nou, băncile se folosesc pe scară largă de baza de date a ANAF pentru a afla care sunt veniturile tale legale, pentru asta au nevoie de acordul tău scris, așa că va trebui să completezi un formular în sucursală. Alte condiții posibile: să ai o vechime minimă în muncă sau să furnizezi garanții dacă soliciți mulți bani.

Din nou, IFN-urile sunt mult mai relaxate și nu vor de la tine decât un act de identitate plus dovada de venit, care poate fi de orice natură (chirii, dividende, ajutoare sociale și altele).

Marele avantaj al unui împrumut de nevoi personale este că reprezintă cel mai echilibrat produs financiar disponibil în acest moment, îmbinând accesibilitatea unui credit rapid cu costurile reduse ale unuia cu gaj. Aprobarea este simplă și destul de rapidă, vei fi anunțat într-un timp relativ scurt dacă ești eligibil. În plus, nu ai nevoie de garanții sau garanți și nici nu este necesar să contribui cu o parte din sumă prin plata unui avans.

Cheltui banii după plac, fără nici un fel de restricții, ai scăpat de alergătura după tot felul de documente doveditoare. Banii vin foarte repede, de la IFN în câteva ore dar și băncile au reușit să accelereze foarte mult procedura.

CREDIT DE NEVOI PERSONALE
Creditele de nevoi personale au ajuns să reprezinte o mare parte din activitatea comercială a băncilor și se dau lupte grele pentru a controla cât mai mult din piață. Avantajul este de partea clientului, ofertele includ acum opțiunea de a opri la cerere plata ratelor pentru câteva luni sau perioade generoase de grație atunci când apar probleme. La IFN găsești chiar și credite rapide cu dobândă zero la primul contract.

Comoditatea este un alt argument în favoarea creditelor de consum. IFN-urile au de mulți ani produse disponibile 100% online, în ultimul timp mai multe bănci au introdus facilități similare. Chiar și atunci când un drum la bancă este obligatoriu, lucrurile merg mult mai repede față de alte tipuri de credite. De asemenea, clauzele sunt mai transparente, este mai simplu să înțelegi costul real al produsului și să te ferești de condiții abuzive.

Banii se pot folosi în orice scop, fără a fi necesare justificări. Chiar dacă unele produse au nume de genul ”credit pentru călătorii”, destinația fondurilor nu este obligatorie.

Cel mai des, creditul de nevoi personale se folosește pentru satisfacerea unor plăceri de moment: vacanțe în străinătate, achiziția de produse electrocasnice sau de dispozitive IT, reparații sau consolidări, cumpărarea de mobilă, plata studiilor universitare etc. Poți apela la un credit și dacă ai chef să mergi la o tură de cumpărături, de exemplu.

Ușurința cu care se aprobă aceste credite le face utile și pentru a răspunde unor evenimente neplăcute. Poate fi vorba de un accident, de reparații ale casei sau mașinii care nu pot fi amânate sau de operații sau internări în spital.

Creditul de nevoi personale poate însă substitui orice altă formă de credit, atunci când nu îndeplinești condițiile pentru a-l obține. Costurile sunt desigur mai mari, dar poți folosi banii ca să-ți cumperi o casă sau mașină, ba chiar și pentru a-ți finanța afacerea atunci când apar sincope în fluxul de bani. Sunt utile și pentru refinanțarea unui alt împrumut ajuns la scadență, posibilitățile sunt practic infinite.


CREDIT DE NEVOI PERSONALE



>> APLICĂ ACUM <<

16 comentarii:

  1. Salutare tuturor,
    Numele meu este Lon, sunt din ROMANIA și sunt aici pentru a vă prezenta o scurtă istorie a mărturiei împrumutului pe care l-am primit de la * FOXX Aid Company *. Cautam un împrumut legal împrumutat cu câteva zile în urmă când am primit e-mailul de la această companie și mi-au dat un împrumut rapid. Aplicați pentru un împrumut rapid de astăzi contact de e-mail: (foxx.loanfinancialaid@gmail.com) .. Împărtășiți această veste bună și obțineți dvs. de împrumut today.Stay Blessed.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. O zi buna,

    Suntem un guvern legitim și guvernamental. Suntem o companie de asistență financiară. Împrumutăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un raport de credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile pentru a investi în afaceri. Vreau să utilizez acest sprijin pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă beneficiarului, pentru că vă voi oferi un împrumut de 2%, deci nu ezitați să solicitați un împrumut deoarece CEO GARANȚIA TRUST LOAN LIMITED. Vă vom oferi cele mai bune servicii.

    Rendered Services include *
    Refinance *
    Acasă Îmbunătățire *
    Împrumut împrumut *
    Credite Auto *
    Consolidarea datoriilor *
    Linie de credit *
    A doua ipotecă *
    Afaceri
    Credite * Personale
    Credite * Credite Internaționale.
     
    Broderie informativă:
     
    Numele complet:
    Sex:
    Starea civilă:
    Adresa:
    ZIP / Oraș:
    Țară:
    Data de nastere:
    finanţare:
    Suma solicitată:
    Durata împrumutului:
    Salariu / Venit anual:
    Ocupaţie:
    Scopul împrumutului:
    Telefon:
    Fax:
     

    Motto: Oferim clienților noștri un credit securizat, iar programul de garanție le va obține.

    Toate cele bune.

    Doamna Loana George / MD /

    Contactați E-mail: loanageorge11@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Numele meu este Julia Simon, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut de pe Internet pentru că atât de mulți creditori de internet aici sunt toți escrocii și ei sunt doar împărtășirea povestilor pentru a vă înșelăci din banii dvs., un împrumut de 150.000 de euro de la o femeie din Germania și am pierdut suma de 10.000 de euro fără a obține împrumutul,

    La această dată, pe 2 septembrie 2017, prietena mea Wulan Sari din locul meu de muncă mi-a spus cum a solicitat un împrumut de la Global Finance Limited și în cele din urmă a primit împrumutul. Niciodata nu am crezut-o pana nu am mers cu ea in banca pentru ao confirma si am fost uimit pentru ca am pierdut foarte multi bani doar pentru a obtine un imprumut pentru familia mea.

    Mai Allah a binecuvântat pe Mama Bună pentru ceea ce mi-a făcut pentru mine și pentru casa mea, i-am spus prietenei mele să mă prezinte mamei bune. Augsuta Ibramhim, Global Finance Limited, a făcut-o și am solicitat un împrumut de 45.000 de euro.

    Am respectat termenii și condițiile de împrumut ale companiei și cererea mea de credit a fost aprobată pentru mine fără stres și dificultăți.

     În cele din urmă, am primit împrumutul în contul meu bancar și i-am sunat pe prietena mea Wulan Sari că am primit împrumutul și am introdus, de asemenea, atât de mulți oameni pentru mama Bună, doamna Augusta Ibramhim.

    Vreau ca tu să citești mărturia mea să contactezi mama bună dacă ai nevoie de un împrumut, ca să depui mărturie și despre bunăvoința mamei bune.

    așa că eu folosesc această cale pentru a informa fiecare român și alte persoane care este oportun să citească mărturia mea și el sau ea are nevoie de împrumuturi pentru a contacta
    Doamna Augusta Ibramhim prin EMAIL: [augustaibramhim11@gmail.com]

    Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de informații suplimentare prin adresa EMAIL: juliasimon460@gmail.com
    De asemenea, puteți să-l contactați pe prietena mea Wulan Sari prin adresa EMAIL: sariwulan3600@gmail.com

    încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că ALLAH poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

    RăspundețiȘtergere
  5. Salutari,
    Numele meu este Luta Roxana din Bistrita, vreau sa folosesc acest mediu pentru a sfatui pe toata lumea sa fie atenta la cum sa obtina un imprumut pe internet, atat de multi creditori aici sunt toti escrocii si sunt doar acolo ca sa te eschiveze de toti banii tai. Am solicitat un împrumut de 25.000 de euro de la o femeie din Singapore și am pierdut în jur de 1300 de euro la început, fără a lua împrumuturi, mi-au cerut din nou un alt cost, am plătit aproape 3000 de euro și totuși nu am primit împrumutul.

    Slava lui Dumnezeu, am întâlnit un prieten care tocmai a solicitat un împrumut și a primit un împrumut fără nici un stres, ma încurajat să mă aplice. Am solicitat un împrumut de la doamna Ivana Pedro și am primit împrumut de 25.000 de euro pentru care am solicitat, la început am crezut că este o glumă și o înșelătorie, dar am primit un împrumut pentru mai puțin de 24 de ore și la o rată a dobânzii de 2% fără colateral. Sunt foarte fericit să fiu salvat de sărăcie.

    așa că voi sfătui pe toți cei care au nevoie de împrumut pentru a contacta
    Dna Ivana Pedro, prin e-mail: (ivanapedro85@gmail.com)

    De asemenea, puteți să mă contactați pentru informații suplimentare prin e-mail: (roxanaluta04@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  6. Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu trebuie să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie.

    Serviciile noastre includ urmatoarele: -
    * Credite pentru investitori
    *Consolidarea datoriilor
    * Al doilea ipotecar
    * Împrumuturi de afaceri
    *Imprumuturi personale
    * Împrumuturi internaționale

    Nici o garanție socială și niciun cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut de mici dimensiuni, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

    Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
    Emailul companiei midland.credit2@gmail.com
    Compania NMLS ID: 315276.
    Site-ul companiei: midlandcreditonline.com

    Motto: Investiții pentru generații.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dacă ai avut probleme financiare, atunci este timpul să zâmbești. Trebuie doar să îl contactați pe domnul Benjamin cu suma pe care doriți să o împrumutați și perioada de plată care vi se potrivește și veți avea împrumutul dvs. în mai puțin de 48 de ore. Am beneficiat doar pentru a șasea oară de un împrumut de 700 de mii de dolari pentru o perioadă de 180 de luni, cu posibilitatea de a plăti înainte de expirarea termenului. Faceți legătura cu el și veți vedea că este un om foarte cinstit, cu inimă bună. Acest e-mail este lfdsloans@lemeridianfds.com, iar numărul său de telefon WhatApp este + 1-989-394-3740

    RăspundețiȘtergere
  8. OFERIM SERVICIILE DE ÎNCĂRCARE ÎN CREDIT:.

    * Împrumuturi pentru investitori ..........
    * Consolidarea datoriei ...........
    * Împrumuturi ipotecare .......
    * Împrumuturi de afaceri ........
    * Împrumuturi personale ...............
    * Împrumuturi internaționale ...
    * Împrumuturi de călătorie .........
    * Împrumuturi pentru viză .........

    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar, cu o rată a dobânzii scăzută de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune cantitatea exactă de împrumut de care aveți nevoie și timpul în care puteți plăti împrumutul. Deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos.

    E-mail: kateloansss@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest lucru este pentru a informa publicul larg că KATE LISA CREDIT acordă în prezent împrumut persoanelor care au nevoie de asistență financiară din cauza epidemiei COVID19 cu o dobândă scăzută de 3%. Solicitanții sunt acceptați în toată lumea. Dacă sunteți interesat să solicitați un împrumut, contactați-le pentru mai multe informații prin e-mail: kateloansss@hotmail.com sau WhatsApp: +2348075180625 sau WhatsApp: +79274

    RăspundețiȘtergere
  10. Carduri ATM goale
    Știți că puteți retrage bani la orice bancomat !!!

    Avem carduri ATM special programate care pot fi folosite pentru a retrage numerar din bancomat sau pentru a face swipe, magazine și puncte de vânzare. Vindem aceste cărți tuturor clienților noștri și cumpărătorilor interesați din întreaga lume, cardurile au o limită de retragere zilnică de 5.000 USD în bancomate și până la 100.000 dolari în limite de cheltuieli în magazinele sale.

    De asemenea, oferim următoarele servicii:
    1) TRANSFERURI DE UNIUNE ORIENTALĂ / BANI
    2) LOGINI BANCI
    3) TRANSFER BANCAR
    4) MINERAREA CRIPTOCURRENȚEI
    5) CUMPĂRAREA VOUCHERILOR REGALE
    6) CONTURILE DE ÎNCĂRCARE
    7) TRANSFERURI WALMART
    8) INVESTIȚII BITCOINĂ
    9) Ștergeți NUMELE DIN RECORD DE DEBIT ȘI CARTE CRIMINALE
    10) BACK HACKING

    Să te îmbogățești și să trăiești stilul de viață al celor bogați și celebri este visul multor oameni. Și în timp ce majoritatea oamenilor merg la muncă sau caută alte metode etice pentru a face bani online.
    ATM-ul gol retrage bani din toate bancomatele și nu există niciun nume, deoarece este gol, doar codul PIN este pe el, nu este urmărit. Mașina ATM PROGRAMATĂ funcționează pe orice card MASTER sau ATM card acceptat VERVE oriunde în lume.
    Persoana de contact: prof. Alexander Castro
    web: http: //blankatmmaster5555.wixsite.com/harkers
    E-mail: blankatmmaster5555@gmail.com
    WhatsApp: https: //wa.me/%2B3197005034579

    RăspundețiȘtergere
  11. Aplicați pentru împrumutul dvs. rapid și convenabil cu o dobândă de 3%. oferim servicii online 24 de ore cu 4 ore de livrare a împrumutului. contactează-ne astăzi pentru împrumut prin e-mail: kateloansss@hotmail.com sau WhatsApp: +2348075180625

    RăspundețiȘtergere
  12. Bună ziua tuturor, sunt super încântat astăzi. Am văzut comentarii de la oameni care primiseră deja un împrumut de la Sabinhelps@gmail.com și apoi am decis să mă înscriu pe baza recomandărilor lor. Cu câteva ore în urmă, am confirmat un total de 10.000 de euro pe care îi cerusem din propriul cont bancar. Aceasta este cu adevărat o veste grozavă și sfătuiesc pe oricine are nevoie de un împrumut real să trimită o cerere prin e-mail: sabinhelps@gmail.com sau whatsapp-ul ei la +79267494861.

    RăspundețiȘtergere
  13. Aș recomanda fără rezerve să lucrez cu Frank Loan Services, dacă sunteți pe piață pentru o ipotecă la domiciliu. Am vorbit cu mulți brokeri în timp ce cumpărau împrumutul meu ipotecar online. De la primul contact, aș putea spune că este tipul de persoană în care aș putea avea încredere pentru a mă ajuta să iau cea mai bună decizie pentru mine și familia mea, oferă atât termeni scurți, cât și lungi împrumut în termen de 1-30 de ani, cu sau fără garanție, dar fără verificare de credit și serviciile lor sunt rapide, fiabile și de încredere, deoarece au fost testate și de încredere de mine, spre deosebire de alte companii. Serviciile lor includ împrumuturi de refinanțare, împrumuturi pentru camioane, împrumuturi pentru educație, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi de afaceri, împrumut garantat și negarantat, împrumut ipotecar, împrumuturi pentru locuințe și oferă împrumuturi la o rată a dobânzii foarte accesibilă de 2% persoane interesate trebuie să-l contacteze cu amabilitate prin e-mail: k.frankloans@gmail.com

    E-mail: k.frankloans@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a vă achita facturile, pentru a cumpăra o casă, pentru a refinanța sau pentru a construi o afacere nouă, împrumut personal, pentru a cumpăra mașină ?? etc. contactați un împrumutat de renume, fără teama de a pierde. oferim împrumut persoanelor care au nevoie de împrumut financiar cu o dobândă de 3%. contactați-ne astăzi pentru formarea rapidă și convenabilă a împrumutului despre serviciul nostru de împrumut. contactați-ne cu oricare dintre detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau Mobile / Whatsapp: +1 (204) 410-2623

    RăspundețiȘtergere
  15. Solicitați împrumutul rapid și convenabil cu o rată a dobânzii de 3%. oferim servicii online 24 de ore cu servicii de livrare a creditului de 4 ore. contactați-ne astăzi pentru împrumutul dvs. prin: e-mail: protonloan2020@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna domnule / doamna,

    Aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe afacerea sau aveți nevoie de un împrumut pentru refinanțare? Aveți nevoie de un împrumut pentru a achita datoria? Ai nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? Dacă da, nu vă faceți griji, vă oferim tot felul de împrumuturi la o rată a dobânzii la prețuri accesibile, fără verificarea creditului !!! contactați-ne astăzi prin e-mail: sabinhelps@gmail.com whatsapp la +34632725157

    Mulțumesc.
    Doamna Karin Sabine?

    RăspundețiȘtergere